Quiz 2020

Algemene informatie 
De Hoevense Polderloop Pubquiz voor goede doelen zal dit jaar vanwege corona ook op een alternatieve manier georganiseerd worden. We gaan wel als vanouds voor gezelligheid en een grote opbrengst voor Roparun en Run4Kids. Tot zondag 13 september 24.00 uur kan ingeschreven worden met teams van 3 tot 5 personen. Op vrijdag 18 september start quizmaster Jos Blaauwhof de Quiz om 20.30 uur in het zaaltje naast restaurant D’n Halder te Hoeven. Volgens de richtlijnen van het RIVM, kunnen daar 6 teams deelnemen. De andere teams kunnen vanuit thuis deelnemen, via Zoom. Traditioneel zijn er 5 vragenrondes: Hoeven, de Polder, de Polderloop, de Sponsors en Goede Doelen. Vanwege de corona-pandemie zal er ook een extra ronde zijn met vragen over wereldwijd corona nieuws. De vragen van alle rondes zijn algemeen en de antwoorden zijn op het internet te vinden. Je hoeft dus niet in Hoeven te wonen om mee te kunnen doen. 

Inschrijven 
Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar: info@hoevensepolderloop.nl en daarbij onderstaande gevraagde gegevens mee te sturen. 
Het inschrijfgeld bedraagt €5. Er is een mogelijkheid te doneren aan de Roparun en/of Run4Kids. Doneren kan via deze link

Bij het inschrijven worden de volgende gegevens gevraagd:

  • Naam team
  • Naam contactpersoon
  • E-mailadres contactpersoon
  • Mobiel telefoonnummer contactpersoon
  • Aantal deelnemers in het team
  • Bezorgadres (voor de proefronde): hier kun je D’n Halder invullen, als je het liefst daar deelneemt. Als er meer dan 6 teams naar D’n Halder willen komen, gaan wij loten. We maken op 14 september bekend welke teams er kunnen deelnemen bij D’n Halder.

Spelregels 
Per vraag kunnen 2 punten verdiend worden. In totaal zijn er dus 120 punten te verdienen. Na iedere 2 vragenrondes maakt de jury de stand bekend. Thuisteams sturen hun antwoorden na elke ronde via Whatsapp naar de jury. De instructie hiervan zal ook op maandag 14 september volgen. Het gebruik van hulpmiddelen is toegestaan. 

Loterij 
Ook dit jaar proberen wij een rijk gevulde prijzentafel  weg te zetten. De regionale middenstand is erg gul voor de Polderloop goede doelen. Lootjes kosten €2 per stuk, of 3 lootjes voor €5. De lootjes kunnen ter plekke gekocht worden of via Whatsapp. Meer details hierover staan in de instructie die 14 september wordt gedeeld.