Praktische informatie

Kosten
Mede door de vele vrijwilligers die de Hoevense Polderloop ondersteunen zijn wij in staat om de kosten voor de Hoevense Polderloop laag te houden. Deelname aan de Kid’s Run kost € 2,-; voor de overige afstanden vragen wij € 6,-.

De Stichting Hoevense Polderloop heeft geen winstoogmerk. De kosten die we overhouden aan de Hoevense Polderloop worden geschonken aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor 2 goede doelen: de Roparun en Run4Kids Mozambique.

Inschrijven
U kunt uzelf op de dag zelf vanaf 18.30 inschrijven voor de Hoevense Polderloop. Er liggen dan startkaarten voor u klaar waar u uw gegevens in kunt vullen. Bij de inschrijftafels zullen onze vrijwilligers u dan een rugnummer geven. Wij vragen u bovendien om aan te geven of u instemt met het publiceren van uw naam in de uitslagen en het gebruik van beeldmateriaal. Geeft u geen toestemming, dan zal uw naam niet worden gepubliceerd. Enkel het rugnummer en de eindtijd worden dan vermeld.

Parkeren

Er is een parkeerweide waar u uw auto kunt parkeren (deze wordt aangegeven). Ook is er bij de start/finish voldoende ruimte om fietsen te parkeren.