Praktische informatie

Locatie 
De Hoevense Polderloop gaat van start vanaf Brede Balrouw 49 te Hoeven. 

Voorinschrijven
Dit jaar kan je al vooraf inschrijven voor de Hoevense Polderloop, zie hiervoor de pagina ‘Voorinschrijvingen en donaties’. Wij raden je aan om hier gebruik van te maken, zo krijgen wij ook een beter beeld van het aantal deelnemers. De voorinschrijvingen sluiten op zondag 15 augustus om 23.59 uur. 

Lettende op de COVID-19 maatregelen verzoeken wij u om zelf goed na te gaan of u klachten heeft voordat u richting start/finish komt. Wanneer u klachten heeft verzoeken wij u om, uit oog voor de gezondheid van onze vrijwilligers en deelnemers, de polderloop dit jaar aan u voorbij te laten gaan.  

Inschrijven
U kunt uzelf op de dag zelf vanaf 18.30 uur inschrijven voor de Hoevense Polderloop. Er liggen dan startkaarten voor je klaar waar je jouw gegevens in kunt vullen. Bij de inschrijftafels zullen onze vrijwilligers je dan een rugnummer geven. Wij vragen je bovendien om aan te geven of je instemt met het publiceren van jouw naam in de uitslagen en het gebruik van beeldmateriaal. Geeft je geen toestemming, dan zal jouw naam niet worden gepubliceerd. Enkel het rugnummer en de eindtijd worden dan vermeld.

Voor wat meer spreiding bij de inschrijvingen wil we je vragen om op tijd aanwezig te zijn. 

Parkeren
Er is een parkeerweide waar je de auto kunt parkeren (deze wordt aangegeven). Ook is er bij de start/finish voldoende ruimte om fietsen te parkeren.

Start
De wedstrijd gaat om 19.30 uur van start. De start is in twee richtingen; de 2km kids run en 15km start de ene kant op. De 4km, 6km en 10km starten de andere kant op.

Kosten
Mede door de vele vrijwilligers die de Hoevense Polderloop ondersteunen zijn wij in staat om de kosten voor de Hoevense Polderloop laag te houden. Deelname aan de Kid’s Run kost € 2,-; voor de overige afstanden vragen wij € 7,-.

De Stichting Hoevense Polderloop heeft geen winstoogmerk. De opbrengst die we overhouden aan de Hoevense Polderloop worden geschonken aan een goede doelen. Daarnaast is er een mogelijk om te doneren aan onze goede doelen, zie hiervoor de pagina ‘Voorschrijvingen en donaties’. Net zoals voorgaande jaren steunen wij 2 goede doelen: de Roparun en Run4Kids Mozambique.