Alternatieve Hoevense Polderloop 2020

Omdat de traditionele Hoevense Polderloop niet door kan gaan vanwege de maatregelen rondom het covid-19 virus, komen we dit jaar met een Alternatieve Hoevense Polderloop. En daarin nemen we zoveel mogelijk elementen uit de traditionele loop in op. 

Voor wie? 
De editie in 2020 is, zoals jullie van ons gewend zijn, bedoeld door iedereen die graag hardloopt en de jaarlijkse traditie van een rondje door de Hoevense Polderloop in stand wil houden. 

Wanneer? 
Om de mogelijkheden voor het hardlopen wat te verruimen, hebben we ervoor gekozen om er een ‘Hoevense Polderloop week’ van te maken. Deze week start op dinsdag 11 augustus en eindigt op dinsdag 18 augustus, de dag waarop de 39e editie van de Hoevense Polderloop eigenlijk zou plaatsvinden. 

Waar? 
Je kan uiteraard een van de afstanden lopen in onze mooie Hoevense polders. Wij zorgen ervoor dat de bewegwijzering er gedurende de ‘Hoevense Polderloop week’ zal staan. Deze editie is het ook mogelijk om een eigen route te lopen in je eigen omgeving. De enige voorwaarde is wel dat je één van onze afstanden loopt, te weten: 2, 4, 6, 10 of 15 kilometer. 

Hoe kun je meedoen?
Je kan je vanaf 18 juli inschrijven op onze website (zie kopje ‘inschrijven’). Je kan ook meedoen zonder je van tevoren in te schrijven. Het voordeel van je wel inschrijven is dat je kans maakt op één van de 3 goodiebags. De deelname aan de alternatieve loop is gratis. 

Het delen van je prestatie 
Nadat je de ronde hebt gelopen, ontvangen wij graag een foto van jouw deelname. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het delen van een foto tijdens of na het lopen of een foto van de hardloopapp waarop je gelopen route te zien is. Je kan deze prestatie delen via onze social media kanalen (Facebook en Instagram) met de #hoevensepolderloop. Heb je geen social media account en wil je wel genoemd worden op social media? Dan kun je jouw prestatie mailen naar info@hoevensepolderloop.nl 

De uitslagen 
We zullen dit jaar een overzicht maken van de hardlopers die hebben meegedaan. We vermelden daarbij je naam, de afstand die je hebt gelopen en de tijd die erover hebt gedaan. We nemen daarin de prestaties mee die we per mail hebben ontvangen en de berichten waarin we zijn getagd op Facebook en Instagram. Als je niet wil dat jouw prestatie gedeeld wordt, dan kun je dit aangeven bij je inschrijving op de website. Deze uitslagen zullen we eind augustus delen via de website. Er zullen dit jaar geen wisseltrofeeën worden uitgereikt. 

De goede doelen 
Elke editie wordt er geld gedoneerd aan goede doelen. Dit jaar zijn onze goede doelen, net zoals voorgaande jaren, ‘Roparun team 248, Go4Life’ en de ‘Run4Kids’ (project EFKF). Bij de inschrijving krijg je de optie om te doneren aan onze goede doelen.