Quiz en loterij

Win jij een rondvlucht vanaf Seppe voor 3 personen?

Al enkele jaren vindt in september de Polderloop Quiz plaats, een gezellige avond waarbij we de vrijwilligers en deelnemers danken voor deelname aan de Hoevense Polderloop en een quiz/loterij organiseren voor Roparunteam 248. Dit jaar vindt deze avond plaats op vrijdag 20 september, in de zaal van restaurant D’n Halder.

Elke loper en vrijwilliger heeft na afloop van de Hoevense Polderloop een lootje gekregen om mee te kunnen doen aan de loterij op 20 september aanstaande. Om mee te kunnen doen dien je jezelf uiterlijk 13 september aan te melden en dien je uiteraard op 20 september aanwezig te zijn om de prijs persoonlijk in ontvangst te kunnen nemen.

Op de avond zelf is iedereen vanaf 20.00u van harte welkom. Je wordt ontvangen met koffie/thee. Gedurende de avond worden lootjes verkocht, de volledige opbrengst hiervan gaat naar de RopaRun. Je beslist zelf of je deelneemt aan deze loterij, waarbij leuke prijzen van onze sponsoren en lokale ondernemers te winnen zijn. Aan het einde van de avond vindt de grote loterij plaats en zal er een rondvlucht voor 3 personen vanaf vliegveld Seppe worden verloot.

Tot slot zal een cheque geschonken worden aan Roparunteam 248. Gedurende de avond wordt een quiz gehouden, deelname hieraan is overigens niet verplicht, je kunt ook gewoon zo binnenlopen (en lootjes kopen).